JURUGAMBAR PERKAHWINAN

By: rudy Azwan Sairan

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]
Wednesday, 6-May-2009 01:08 Email | Share | | Bookmark
kesian blog ni lama tak update









kesian blog ni lama tak update

Kesian gak tengok fotopages saya ni, takde apa-apa pembaharuan selepas saya berpindah ke blog http://rudyazwan.com/blog . Apa boleh buat, 1 blog je cukup lah untuk update gambar-gambar perkahwinan kot kan.

Ops, sebelum terlupa, gambar kat atas tu rumah baru saya, gambar tu masa pertama kali dapat kunci, kesian rumah tu kosong je lagi..Nanti saya upload gambar yang dah siap renovate. Alhamdulillah dan syukur kepada Allah s.w.t sebab bagi rezeki kat saya dan isteri untuk beli rumah kecik ni, cukuplah untuk kami berdua berlari-lari dalam rumah dan tengok movie sambil terlentang depan TV tanpa gangguan .

Rudy Azwan Sairan, A Wedding Photographer
012 249 3176


Monday, 2-Feb-2009 12:09 Email | Share | | Bookmark
BLOG INI SUDAH BERPINDAH!!!!



BLOG INI SUDAH BERPINDAH KE http://rudyazwan.com/blog
Segala update sila ke blog baru saya. Jangan malu jangan segan untuk melayarinya, lebih menarik dan berketerampilan seperti model di atas!

TERIMA KASIH!

Rudy Azwan Sairan
http://rudyazwan.com/blog


Tuesday, 6-Jan-2009 03:22 Email | Share | | Bookmark
Selamat Tinggal’08, Selamat datang’09



Tahun 2009 baharu sahaja muncul. Apa yang menariknya tahun ini untuk saya ialah azam 2008 banyak terlaksana. Yang paling best antara azam-azam yang terlaksana ialah dapat berkahwin dengan gadis pilihan, chewah…Dalam perniagaan fotografi pula, saya dah mula dapat ‘jobs’ wedding daripada hasil usaha sendiri yang mana sebelum ni saya hanya dapat ‘wedding jobs’ daripada mak andam dan butik-butik pengantin. Alhamdulillah, bermula tahun ini saya dah melangkah setapak dalam mewujudkan empayar Rudy Azwan dalam bidang fotografi perkahwinan di Malaysia. Saya dah boleh bergerak untuk mencari pelanggan sendiri dengan bantuan blog dan fotopages saya ini. Insyaallah dalam ‘planning’ 2009, saya akan menggunakan medium pengiklanan bercetak untuk meluaskan empayar fotografi perkahwinan saya pula.

Untuk tahun 2009 ini saya sudah planning untuk membuat temujanji dengan bakal pelanggan 7 kali seminggu, jadi ke tak untuk ambil pakej saya itu terpulang kepada pelanggan, yang penting saya dapat ‘face to face’ dengan bakal pelanggan yang mana saya dapat tunjukkan hasil kerja saya yang boleh disentuh daripada hanya dapat dilihat di internet sahaja. Dan dari situ juga saya boleh berkomunikasi dan berkongsi tips-tips untuk majlis perkahwinan kepada pelanggan. Dan ini juga dapat menambah kawan baru!..

1000 tahun terima kasih!

Terima kasih kepada isteri yang memberi semangat tak henti-henti, terima kasih kepada keluarga yang memegang tulang belakang saya untuk terus berjuang, terima kasih kepada para pelanggan yang yakin dengan hasil kerja saya dan tak henti-henti ‘promote’ hasil kerja saya kepada rakan-rakan anda, terima kasih kepada pembaca blog saya yang sudi mencuri ‘office hour’ anda untuk membaca blog ini, terima kasih kepada rakan-rakan perjuangan fotografi yang selalu ada masa untuk minum teh tarik sambil berkongsi ilmu, terima kasih kepada ‘Tag Along’ yang sudi habiskan masa ‘weekend’ anda untuk pergi ‘wedding shoot’ bersama saya, terima kasih kepada Azizi Ali ,saya dah habiskan membaca 4 buah buku anda tahun lepas (setiap buku saya ulang membacanya 2 kali). Terima kasih juga kepada orang-orang yang tak jemu-jemu mengutuk dan memburukkan hasil kerja saya, disebabkan anda saya masih lagi kuat berdiri di sini.

Selagi ada sokongan daripada anda semua, selagi itu blog ini akan di update dan selagi itu anda akan lihat saya bekerja sebagai seorang ‘Jurugambar Kahwin jalanan’ di kampung-kampung dan bandar-bandar juga. Selagi itu mata kiri saya akan melekap pada viewfinder D200 saya di samping menghurung sana sini lens 17-55, 80-200, 10-20 saya yang berat-berat tu.Saya berharap tahun 2009 ini menjadi tahun yang lebih baik untuk saya, isteri saya, keluarga dan anda semua, insyaallah.

Kepada semua pelayar-pelayar blog saya, selamat tahun baru 2009! Semoga dapat melaksanakan azam tahun 2009 dengan jayanya!.

Cheers!

Need A Wedding Photographer?

Rudy Azwan Sairan
012 249 3176
www.rudyazwan.com
http://roodee.fotopages.com
E-mail | rodee_81@yahoo.com
YM | rudieazwan


Tuesday, 16-Dec-2008 14:13 Email | Share | | Bookmark
Yatie & Faizi, The Reception, Kuala Terengganu













More update, sila ke http://rudyazwan.com/blog

Cheers!

Need A Wedding Photographer?

Rudy Azwan Sairan
012 249 3176
www.rudyazwan.com
http://roodee.fotopages.com
E-mail | rodee_81@yahoo.com
YM | rudieazwan


Thursday, 11-Dec-2008 07:17 Email | Share | | Bookmark
Meh lah singgah Blog saya!








Majlis Perkahwinan Azura & Abe.

Azura ni sepupu kepada wife saya. Sedikit update je, kerana kalau nak banyak tengok sila ke http://rudyazwan.com/blog


[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net